Közélet

Szanyi Ujhelyiről: Az MSZP legnagyobb bukása arcát teszi európai arcává

Szanyi Ujhelyiről: Az MSZP legnagyobb bukása arcát teszi európai arcává

2019. június 10., hétfő
Szanyi Ujhelyiről: Az MSZP legnagyobb bukása arcát teszi európai arcává

Újabb levélben ment neki Szanyi Tibor – aki a katasztrofális EP-választási eredmény és a belső pártharcok következtében kizúgott a brüsszeli jóból – az MSZP vezetésének - írja a PestiSrácok.hu az atv.hu-ra hivatkozva.

Szanyi konkrétan Tóth Bertalan pártelnöknek és Ujhelyi Istvánnak címezte írását. Utóbbiról – a párt kampányfőnökéről és az egyetlen brüsszeli hely birtokosától – ezt írta: “ennek a förtelmes kudarcnak az egyik (ha nem a) legfőbb felelősét mégis felszereltük az egyetlen EP-mandátumunk 5 évre szóló birtoklásával … szerintem aligha gondolkozhat értelmes jövőben az a párt, amelyik a legnagyobb bukása arcát teszi európai arcává”. Katasztrofális volt Szanyi szerint, hogy az MSZP-Párbeszéd lista élére Tóth Bertalan került, a második pedig Ujhelyi István lett, „holott a 2018. december 14-én lezárult hivatalos jelölési folyamat eredménye eléggé világos volt, a legtöbb jelölést kapottak sorrendje: Szanyi, Gurmai, Ujhelyi.” Ez a levél már a

második támadása

volt, az elsőben például így jellemezte az MSZP-t: Belső mutyik, korrupt banda, politikai kóma. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.