Ön szerint melyik a legrosszabb járda Szegeden?

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Keressük a város legrosszabb minőségű járdáit, ahol igazi kihívás gyalogosan közlekedni. Ehhez néhány jelöltet említünk a cikkben. Szavazás!

Gogol utca

A kis- és a nagykörutat összekötő szakaszról nemrégiben megírtuk, hogy rettentő állapotban van. A felújítást azonban az nehezíti, hogy a fák gyökere miatt repedezett és domborodott ki a járda, az egész utcát fel kellene újítani ahhoz, hogy normálisan járható gyalogos közlekedésre kijelölt szakasszal bírjon a Gogol utca.

Hajnóczy utca

Szinte egy az egyben megegyezik a helyzet a Gogol utca járdájával, annyi különbséggel, hogy nemrégiben történt az utcában a zsinagóga felújítása. Az érintett szakaszon azonban a járdát nem újították fel, így a Gogol utcához hasonlóan a fák gyökere miatt egyenetlen az aszfalt.

Retek utca páros oldala

A járdát októberben verték szét, idézte fel olvasónk. A legérdekesebb megoldás azonban nem is az, hogy hónapok óta egyenetlenül várja a munkásokat a Szilléri sugárúthoz közeli járdaszakasz, hanem az, hogy a látássérültek számára elhelyezett térkövet kaviccsal szórták körbe.

Szentháromság utca Bécsi körút és Szivárvány utcai szakasza

Ezen a területen már hosszú hónapok óta sorozatosan zajlik valamilyen munkálat, ingatlanbontástól kezdve az építkezésig. A nehéz munkagépek szét is törték a járdát, értelemszerűen az építkezés befejezéséig azonban fölösleges volna felújítani a járdát, remélhetően a munka elvégzése után azt is elrendezik.

Ön szerint melyik a legrosszabb szegedi járda?

  • Gogol utca (54%)
  • Hajnóczy utca (5%)
  • Szentháromság utca (7%)
  • Retek utca (27%)
  • Egyéb (megírom kommentben) (7%)
Betöltés ... Betöltés ...
Előző sztori

Bolgár és román autócsempészt fogtak Kiszomboron

Következő sztori

Szegeden és több csongrádi településen is irtják a vérszívókat

Legutóbbi hasonló cikkek