Közélet

Nem tömörödött elég gyorsan a beton, közbelépett az önkormányzat

Nem tömörödött elég gyorsan a beton, közbelépett az önkormányzat

2019. június 7., péntek
Nem tömörödött elég gyorsan a beton, közbelépett az önkormányzat
Korábban megírtuk, hogy az önkormányzat szerint azért áll meg rendszeresen a víz a nemrég felújított Tisza Lajos körúton, mert az útalap még tömörödik. Úgy látszik észbe kaptak és rájöttek, hogy valójában csak egy csatornafedél hiányzik az említett szakaszról, ezért csütörtök délután nekiálltak csinálni egyet. De még hogy!

Többször is beszámoltunk már arról,

hogy a nemrégiben felújított Tisza Lajos körúton visszatérő problémát jelent a nem megfelelő vízelvezető-rendszer. Legutóbb érdekes magyarázatot kaptunk az önkormányzattól, hogy mi áll a probléma hátterében:

„A Tisza Lajos körút érintett szakaszán az útalap utólag még tömörödik, ez bizonyos mértékig természetes jelenség.”

– írták a válaszlevelükben. Kiemelték, a hibahatáron felüli süllyedések javítandók, ezeket az év második felére korrigálják.

„A burkolaton megfigyelhető lokális süllyedések helyreállítását a kivitelező a garanciális kötelezettségei terhére az év második felében, a tömörödési folyamat végén elvégzi.”

Úgy látszik rájöttek, hogy valójában egy csatornafedéllel könnyen orvosolható a probléma, ezért csütörtök délután nekiálltak megcsinálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.