Közélet

Máris csúszik a Szentháromság utca felújítása

Máris csúszik a Szentháromság utca felújítása

2019. június 19., szerda
Máris csúszik a Szentháromság utca felújítása

A Szentháromság utcai útfelújítás kivitelezőjének 8 napja volt arra, hogy az útburkolat felmarása után újat fektessen le. Ehhez képest két hét elteltével leginkább egy háborús övezetre emlékeztet az utca.

Június elején nagyszabású útfelújítási munkálatokba kezdtek a Szentháromság utcában. A rekonstrukció árnyoldala, hogy a múlt hónapban befejezett, vitatható minőségű kertészeti munkák eredményét most az útépítők lerombolták azzal, hogy megbontották a virágágyások oldalait.

Szentgyörgyi Pál alpolgármester a szeged.hu-nak azt mondta, hogy a kivitelezőnek összesen 90 napja van arra, hogy elvégezze a munkákat.

A szerződés értelmében azokon a területeken, ahol már felmarták a burkolatot, ott 8 napon belül újat kell fektetni. Ehhez képest két héttel a munkálatok megkezdése után leginkább egy háborús övezetre emlékeztet a Szentháromság utca.

 

A Bécsi körút és a Szentháromság utca kereszteződésében a felújítás kezdete óta mobil forgalomirányító lámpa szabályozza a közlekedést a körforgalom helyett, így a környéken rendszeresek a torlódások, dugók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.