Hírzóna

Hétvégén megnő a forgalom a megye határátkelőin

Hétvégén megnő a forgalom a megye határátkelőin

2019. június 21., péntek
Hétvégén megnő a forgalom a megye határátkelőin

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom június 21. és 2019. június 24. között várhatóan az alábbiak szerint alakul.

A

röszkei autópálya-határátkelőhelyen

pénteken a kilépő és belépő irányban a buszok, valamint a személygépjárművek tekintetében 60-120 perces várakozás kialakulásával számolnak. Vasárnap elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon szintén 60-120 perc várakozás alakulhat ki. Szintén várakozással lehet számolni a jövő héten napközben a személyforgalomban elsősorban kilépő irányban, amelynek mértéke 30-60 perc lehet. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombaton estig, és a jövő héten hétfőtől csütörtökig.

Tiszaszigeten

,

Ásotthalmon

és a

röszkei

közúti határátkelőhelyeken 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban.

Csanádpalotán

a pénteki és szombati napokon mindkét irányban 60 perces várakozásra lehet számítani a tehergépjárművek tekintetében. A személyforgalomban pénteken és szombaton mindkét irányban 30-60 perces, vasárnap belépő irányban 30 perces várakozással számolnak. Buszforgalom esetében a hétvégén a belépő és kilépő irányban is 30-60 perc várakozás alakulhat ki.

Nagylakon

a személygépjárművek esetén 15-30 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 30-60 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron

a személyforgalomban a hétvégén esetenként 15-30 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.