/

Hétvégén megnő a forgalom a megye határátkelőin

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának előrejelzése szerint a határforgalom június 21. és 2019. június 24. között várhatóan az alábbiak szerint alakul.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen pénteken a kilépő és belépő irányban a buszok, valamint a személygépjárművek tekintetében 60-120 perces várakozás kialakulásával számolnak. Vasárnap elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon szintén 60-120 perc várakozás alakulhat ki. Szintén várakozással lehet számolni a jövő héten napközben a személyforgalomban elsősorban kilépő irányban, amelynek mértéke 30-60 perc lehet.

A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombaton estig, és a jövő héten hétfőtől csütörtökig.

Tiszaszigeten, Ásotthalmon és a röszkei közúti határátkelőhelyeken 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban.

Csanádpalotán a pénteki és szombati napokon mindkét irányban 60 perces várakozásra lehet számítani a tehergépjárművek tekintetében. A személyforgalomban pénteken és szombaton mindkét irányban 30-60 perces, vasárnap belépő irányban 30 perces várakozással számolnak. Buszforgalom esetében a hétvégén a belépő és kilépő irányban is 30-60 perc várakozás alakulhat ki.

Nagylakon a személygépjárművek esetén 15-30 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 30-60 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron a személyforgalomban a hétvégén esetenként 15-30 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Előző sztori

Százharmincan kapnak ingyen ebédet Csanádpalotán

Következő sztori

A városvezetés bértollnokai leckéztetik az egyetem nemzetközileg elismert rektorát

Legutóbbi hasonló cikkek