Közélet

Gerillakoncerteken vehetünk részt Szegeden

Gerillakoncerteken vehetünk részt Szegeden

2019. június 19., szerda
Gerillakoncerteken vehetünk részt Szegeden

A 2018-ban az országos és nemzetközi sikert arató, több száz zenész részvételével megrendezett SzegedRocks2018 után idén ismét ellepik Szegedet a rockzenét szerető zenészek.

A tavalyi Dóm téri rockflashmob szervezője, a Cityrocks Hungary június 21-től 23-ig a Sziksósfürdő Strand és kempingterületén zenésztábort tart, amelyre az ország szinte minden részéről érkeznek zenészek. A mintegy száz zenész a három nap alatt már az idei, 2019-es kecskeméti rendezvényre, a KecskemétRocks-ra gyakorol, amelyet a Szikin strandolók testközelből is megnézhetnek.

A zenészek a közös gyakorlás mellett szekciókban, hangszercsoportok szerint zenei oktatókkal is próbálnak majd, hiszen a szervezők nagy örömére a profik mellett sok, a zenei pályáját most kezdő fiatal is érkezik a táborba.

A mindenki számára nyilvános nagyzenekari próbák szombaton 10 órától 13 óráig és vasárnap 10 órától 13 óráig láthatóak, és hallhatóak, majd a Szikin.

Pénteken és szombaton este 19 órától koncertek is lesznek, amelyeken aSabbath Szombat– Black Sabbath tribute, Sonic Temple– The CULT tribute, Iron Maidnem– Iron Maiden tribute

MI3, Blue Cold Jalapenos– Red Hot Chili Peppers tribute, Metallicum – Metallica tribute zenekarok lépnek fel.

A szervezők a szegedi belvárost is benépesítik majd. Szombaton 14-16 óra között kamionplatós gerillakoncertekre számíthatnak a szegediek. A zenészek egy kamion platóján utazva játszanak majd, de a város több pontján meg is állnak, és rögtönzött rockflashmobot tartanak.

A napközbeni próbákat a strandolók megtekinthetik, normál strandbelépővel, az esti koncertekre pedig 800 forintos belépő megváltásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.