Közélet

Átadták a megújult Kolozsvári teret

Átadták a megújult Kolozsvári teret

2019. június 21., péntek
Átadták a megújult Kolozsvári teret

Botka László polgármester adta át az elkészült Kolozsvári teret a Waldorf-iskola diákjaival közreműködve.

"Fontosnak tartottuk, hogy legyen az iskola előtt egy közösségi tér, ahol a mostanihoz hasonló rendezvényeket lehet tartani" – jelentette ki Botka az ugrálóvárak és fagylaltozó szegélyezte az átadóünnepségen.

A tér dühöngője teljesen megújult, ahogy a játszótér is. Emellett figyelmet fordítottak a zöldterületre is, mely 18 új fával, öt bokorral, 309 évelő növénnyel, valamint 505 cserjével és 1390 négyzetméternyi gyepterülettel bővült.

A polgármester arra is kitért, hogy Móravárosban jelenleg több utcán végeznek munkálatokat, így a Farkas, a Gép és a Hernyó utcák, illetve a Kaszás utcában alakítanak ki új idősek klubját. "Zajlik Tarján városrész felújítása, és nemsokára elkezdjük az újszegedi víztorony tér, valamint Szőregen a Rózsák tere felújítását, és a belvárosban a Szent György, továbbá a Glattfelder terek felújítása következik néhány héten belül" – mondta Botka László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.