/

Tapintható kiállítás nyílik Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Igazán különleges élményt kínál a Porladó kövek című kortárs képző- és iparművészeti kiállítás, ami május 10-én nyílik meg Vásárhelyen – írja a Vásárhely 24.

Porladó kövek című kiállítás mottója: „Ne csak láss, érezz!” Az esélyegyenlőség napjához kapcsolódva a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a Kézzelfogható Alapítvánnyal közösen tapintható kiállításra invitálja a vásárhelyieket.

– A tárlat egyedisége abban rejlik, hogy nem látók kalauzolják a képzőművészeti alkotások között az érdeklődőket úgy, hogy bekötik a kiállításra érkezők szemét. A vendégek először kizárólag tapintással fedezhetik fel a műveket – írják a szervezők.

A kiállítás május 10-én, pénteken 17 órakor a Dr. Rapcsák András Sakkteremben (Dr. Rapcsák András út) nyílik meg. Május 11-én, szombaton, valamint május 12-én, vasárnap 11 és 16 óra között látogatható az ingyenes, tapintható kiállítás. A tárlatvezetésre, szombatra és vasárnapra a szeretemvasarhelyt@gmail.com e-mail-címen kérhető időpont.

Előző sztori

Több éjszakai járat lesz, viszont nem lesz 13-as busz

Következő sztori

Megszüntetik az eljárást Czeglédy Csaba ellen