Kultúra

Tapintható kiállítás nyílik Vásárhelyen

Tapintható kiállítás nyílik Vásárhelyen

2019. május 9., csütörtök
Tapintható kiállítás nyílik Vásárhelyen

Igazán különleges élményt kínál a Porladó kövek című kortárs képző- és iparművészeti kiállítás, ami május 10-én nyílik meg Vásárhelyen - írja a Vásárhely 24.

A

Porladó kövek

című kiállítás mottója: „Ne csak láss, érezz!” Az esélyegyenlőség napjához kapcsolódva a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a Kézzelfogható Alapítvánnyal közösen tapintható kiállításra invitálja a vásárhelyieket. – A tárlat egyedisége abban rejlik, hogy nem látók kalauzolják a képzőművészeti alkotások között az érdeklődőket úgy, hogy bekötik a kiállításra érkezők szemét. A vendégek először kizárólag tapintással fedezhetik fel a műveket – írják a szervezők. A kiállítás május 10-én, pénteken 17 órakor a Dr. Rapcsák András Sakkteremben (Dr. Rapcsák András út) nyílik meg. Május 11-én, szombaton, valamint május 12-én, vasárnap 11 és 16 óra között látogatható az ingyenes, tapintható kiállítás. A tárlatvezetésre, szombatra és vasárnapra a szeretemvasarhelyt@gmail.com e-mail-címen kérhető időpont.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.