Közélet

Szegedi vízimentők is segítenek a dunai hajótragédia helyszínén

Szegedi vízimentők is segítenek a dunai hajótragédia helyszínén

2019. május 31., péntek
Szegedi vízimentők is segítenek a dunai hajótragédia helyszínén

Hajókkal és búvárfelszerelésekkel is segítenek a fővárosi hajókatasztrófa helyszínén a Szegedi Vízimentő Szakszolgálat munkatársai. A helyzet továbbra sem javult Budapesten, nem tudni, mikor emelik ki az elsüllyedt magyar hajót - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint három hajóval, logisztikai felszerelésekkel és búvárfelszerelésekkel segíti a Szegedi Vízimentő Szakszolgálat a szerdán a Dunába süllyedt hajó mentését. Seller András, a szakszolgálat elnöke szerint a hajókkal a területet biztosítják, és a dél-koreai búvárcsapatot segítik. A magukkal vitt sátrakból, és más felszerelésekből pénteken délelőtt állítottak fel egy tábort a búvároknak. Seller András szerint „igazán nagy dolgot" most senki sem tud csinálni, mert a Duna vízállása, és az erős sodrás szinte minden munkát ellehetetlenít. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.