Szórakozás

Szegeden lehet a világ legkisebb panelháza

Szegeden lehet a világ legkisebb panelháza

2019. május 5., vasárnap
Szegeden lehet a világ legkisebb panelháza

A Dotoho Facebook-oldalán jelent meg egy poszt a világ legkisebb panelházának vélt épületről, amely a kelet-szlovákiai Ungszenna (Senné) településen található. Az egyik hozzászóló azonban jelezte, hogy Szegeden található még egy ennél is kisebb panel.

Az ungszennai házban egy generációs család él. A földszint téglából van kirakva, ott helyezték el a garázst, a gázkazánt és a rakteret. Az első emeleten két szoba található, a konyha és egy wc. A második emeleten három szobát alakítottak ki, egy fürdőszobát és egy másik wc-t. Bónusz: a fotón sajnos nem látszik, de a ház hátsó részén egy kis tetőt is elhelyeztek, ami egyben francia erkélyként is üzemel – olvasható a Facebook-posztban.

  Az egyik szemfüles hozzászóló a kommentmezőben jelezte, hogy a szegedi Dorottya utcában még egy ennél is kisebb, egyszintes panel található, így könnyen lehet, hogy városunk büszkélkedhet a világ legkisebb panelházával.

(via Blikk)

   

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.