Szegeden keresik Gáspár Laci utódát

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Magyarország legsokoldalúbb előadóját keresi a TV2 Sztárban Sztár című műsora, amely május 8-án Szegeden tart meghallgatást.

„Az ország házibulija megnyitja kapuit! Jön a Sztárban Sztár Talent Show! Olyan tehetségeket keresünk, akik a lehető legjobban utánozzák a hazai és világhírű előadókat. Ha Te vagy a legjobb utánzó, vagy ismersz olyat a környezetedben, aki megtévesztésig tudja utánozni a legnagyobb hazai és külföldi sztárok hangját, akkor most eljött a Te időd! Gyere és mutasd meg tehetséged a Sztárban Sztár stábjának, akik keresik Magyarország legsokoldalúbb előadóját!” – így szól a kereskedemi televízió felhívása, amely most a szegedieknek is lehetőséget biztosít, hogy megmutassák magukat.

A produkció május 8-án meghallgatást tart a csongrádi megyeszékhelyen. A vállalkozó szellemű jelentkezőket 19 és 21 óra között várják a Híd utca 1. szám alá. Fontos információ, hogy a meghallgatásra vinni kell a személyi igazolványt, illetve a zenei alapokat tartalmazó pendrive-ot.

Ha valaki kedvet kapott, de nem tud elmenni a válogatásra, ne essen kétségbe, mert jelentkezni az interneten is lehet. JELENTKEZÉS A SZTÁRBAN SZTÁRBA.

A Sztárban Sztár 2013 óta szerepel a TV2 műsorán, az idei a hetedik évad. A tehetségkutatót eddig sorrendben a következő előadók nyerték meg: Bereczki Zoltán, Pál Dénes, Gáspár Laci, Veréb Tamás, Horváth Tamás és Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie).

 

Előző sztori

Több mint hetven szegedi segített eddig a húsvéti háztűz után bajba került családnak

Következő sztori

Kezdődik a MASZK Egyesület tavaszi színházi programja Szegeden