Szórakozás

Szegeden keresik Gáspár Laci utódát

Szegeden keresik Gáspár Laci utódát

2019. május 6., hétfő
Szegeden keresik Gáspár Laci utódát

Magyarország legsokoldalúbb előadóját keresi a TV2 Sztárban Sztár című műsora, amely május 8-án Szegeden tart meghallgatást.

„Az ország házibulija megnyitja kapuit! Jön a

Sztárban Sztár Talent Show

! Olyan tehetségeket keresünk, akik a lehető legjobban utánozzák a hazai és világhírű előadókat. Ha Te vagy a legjobb utánzó, vagy ismersz olyat a környezetedben, aki megtévesztésig tudja utánozni a legnagyobb hazai és külföldi sztárok hangját, akkor most eljött a Te időd! Gyere és mutasd meg tehetséged a Sztárban Sztár stábjának, akik keresik Magyarország legsokoldalúbb előadóját!” - így szól a kereskedemi televízió felhívása, amely most a szegedieknek is lehetőséget biztosít, hogy megmutassák magukat. A produkció május 8-án meghallgatást tart a csongrádi megyeszékhelyen. A vállalkozó szellemű jelentkezőket 19 és 21 óra között várják a Híd utca 1. szám alá. Fontos információ, hogy a meghallgatásra vinni kell a személyi igazolványt, illetve a zenei alapokat tartalmazó pendrive-ot. Ha valaki kedvet kapott, de nem tud elmenni a válogatásra, ne essen kétségbe, mert jelentkezni az interneten is lehet.

JELENTKEZÉS A SZTÁRBAN SZTÁRBA.

A Sztárban Sztár 2013 óta szerepel a TV2 műsorán, az idei a hetedik évad. A tehetségkutatót eddig sorrendben a következő előadók nyerték meg: Bereczki Zoltán, Pál Dénes, Gáspár Laci, Veréb Tamás, Horváth Tamás és Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie).  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.