Közélet

Szánalmasan magyarázza a bukást Botka László házilapja

Szánalmasan magyarázza a bukást Botka László házilapja

2019. május 27., hétfő
Szánalmasan magyarázza a bukást Botka László házilapja

A matek stimmel a szegedi Városházán, csak vagy most hazudnak, vagy eddig hazudtak. Mindenesetre a Mi Hazánk Mozgalom a Botka újságírói szerint a demokratikus erőket erősíti.

Vasárnap, amikor a Veszprém megnyerte a sokadik bajnoki címét Szegeden, a MOL-Pick Szeged játékosai sportszerűen megvárták, ameddig az ellenfél átveszi az aranyérmet, majd a nyilatkozatokban elmondták, hogy ezt a döntőt bizony ők rontották el. Pont. Nem magyarázták, hogy ők sokkal több meccset nyertek a bakonyiak ellen idén és összesítésben amúgy is jobbak a szezonban.

Elrontották és kész.

Talán Botka László kedvenc újságíróinak érdemes lenne néha a sportcsarnokba látogatni sportszerűséget tanulni. Merthogy a szegedi lakájmédia és már bizonyítottan is fake news gyár, a szeged.hu a választási eredményeket a következőként kommunikálta:

Ha gördítünk egyet a cikken, akkor további finomságokat találunk. Itt van ez a diagram:

Szegény kollégáink ezt már sehogy nem tudták összerakni úgy, hogy nekik kellemes legyen, bár nem lepődnénk meg, ha vasárnap este egy kockás papíron rajzolgatva próbáltak volna egy nekik szimpatikus megoldást találni.

Addig-addig görnyedtek a kockás papír felett Botka szerkesztői, ameddig a baloldalhoz, vagyis a "demokratákhoz" nem sorolták a Mi Hazánk Mozgalmat és a Jobbikot is. Csak így sikerült ugyanis összehozni a 60:40-et.

A

bárki számára ellenőrizhető valóság azonban az, hogy a baloldal történelmi bukást szenvedett el Szegeden vasárnap

!

Minden más, ami Botka László lapjából jön, az egyszerűen csak FAKE NEWS!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.