Sport

Sportmenü: csodára készül a MOL-Pick Szeged

Sportmenü: csodára készül a MOL-Pick Szeged

2019. május 3., péntek
Sportmenü: csodára készül a MOL-Pick Szeged

A MOL-Pick Szeged nyolcgólos hátrányból várja a Vardar Szkopje elleni BL-negyeddöntő visszavágót, a Szeged-Grosics Akadémia a Dunaújvároshoz látogat, a Natrutex-SZTE-Szedeák a Kaposvárt fogadja, a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat a fővárosban vizitál a hétvégén.

Kézilabda:

A MOL-Pick Szeged vasárnap a Bajnokok Ligája négyesdöntöjéért játszik a HC Vardar Szkopjéval 19 órakor az Újszegedi Sportcsarnokban. A párharc első felvonását 31-23-ra az észak-macedónok nyerték.

Velux EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó

május 5., vasárnap 19.00

MOL-Pick Szeged – HC Vardar Szkopje

Labdarúgás:

Az éllovas Szeged-Grosics Akadémia a dobogóra pályázó Dunaújvároshoz látogat, míg a SZEOL SC a Hódmezővásárhely vendége lesz az NB III. Közép csoport hétvégi fordulójában.

NB III. Közép csoport 26. forduló

május 4., vasárnap 17.00

Hódmezővásárhelyi FC – SZEOL SC

május 4., vasárnap 19.00

Dunaújváros – Szeged-Grosics Akadémia

A Csongrád megyei I. osztályban a listavezető Tiszaszigethez látogat a dobogó harmadik fokán álló Szegedi VSE, a Kiskundorozsma a Röszkét, az UTC a Csongrádot látja vendégül, a Szőreg Vásárhelyre, az FK Szeged Algyőre látogat.

Csongrád megyei I. osztály 26. forduló

május 4., szombat 17.00

Tiszasziget SE – Szegedi VSE Kiskundorozsmai ESK – Röszke SK Ujszegedi TC – Csongrád TSE HFC II. – Szőregi RSE Algyő SK – FK 1899 Szeged

Kosárlabda:

A Naturtex-SZTE-Szedeák pénteken 18 órakor a Kaposvári KK-t fogadja az Újszegedi Sportcsarnokban.

Férfi Kosárlabda NB I./A alsóházi rájátszás

május 3., péntek 18.00

Naturtex-SZTE-Szedeák – Kaposvári KK

Vízilabda:

A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat szombaton az ASI DSE otthonába látogat a Vízilabda OB I./B felsőházi rájátszásának 5. fordulójában.

Vízilabda OB I./B felsőházi rájátszás 5. forduló

május 4., szombat 11.00

ASI DSE – Szegedi FVCS

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.