Sportmenü: csoda kell a MOL-Pick Szegedtől

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A MOL-Pick Szegednek tizenegy gólos hátrányt kellene ledolgoznia a bajnoki döntőben, Szegeden lehet bajnok a Szeged-Grosics Akadémia, egy lépésre az élvonaltól a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat.

Kézilabda:

Csodára van szüksége a MOL-Pick Szegednek ahhoz, hogy megvédje bajnoki címét, miután csütörtökön kiütéses, 35-24-es vereséget szenvedett a Telekom Veszprém otthonában a K&H Liga döntőjének első mérkőzésén. A finálé második felvonására vasárnap, 18 órakor kerül sor az Újszegedi Sportcsarnokban.

K&H férfi kézilabda Liga, döntő, második mérkőzés
május 26., vasárnap 18.00
MOL-Pick Szeged – Telekom Veszprém

Labdarúgás:

A hazai mérkőzéseit 2013 óta Gyulán játszó Szeged-Grosics Akadémia vasárnap Szegeden, a SZEOL SC otthonában biztosíthatja be bajnoki címét az NB III. Közép csoportjában.

NB III. Közép csoport 29. forduló
május 26., vasárnap 17.30
SZEOL SC – Szeged-Grosics Akadémia

Megpecsételődhet az FK Szeged sorsa, amennyiben kevesebb pontot szerez, mint a Zsombó a Csongrád megyei I. osztály hétvégi fordulójában. A már biztosan a dobogón végző Szegedi VSE a Makó II-őt látja vendégül, az UTC Röszkére látogat, a Kiskundorozsma a HFC II-őt fogadja, míg a Szőreg a bajnoki címre pályázó Tiszaszigettel meccsel hétvégén.

Csongrád Megyei I. osztály 29. forduló
május 25., szombat 17.00
Szegedi VSE – Makó II.
FK 1899 Szeged – Szentesi Kinizsi SZITE
Röszke SK – Ujszegedi TC
Kiskundorozsmai ESK – Hódmezővásárhelyi FC II.
Május 26., vasárnap 17.00
Szőregi RSE – Tiszasziget SE

Vízilabda:

A Szegedi Férfi Vízilabdacsapatot a múlt heti győzelmének köszönhetően csupán egy lépés választja el az OB I.-től. Csányi László csapata péntek este a YBL WPC otthonában vizitál, és amennyiben nyer a következő szezont biztosan az élvonalban kezdi.

Vízilabda OB I./B felsőházi rájátszás, 8. forduló
május 24., péntek 20.30
YBL WPC – Szegedi FVCS

Előző sztori

Tápai Péter: A szegedi szocialisták sorban hagyják el a süllyedő hajót

Következő sztori

Popovics Lőrinc kapta a szegedi Nyári Tárlat fődíját