Közélet

Sikeresek a makói Karrierpont képzései

Sikeresek a makói Karrierpont képzései

2019. május 1., szerda
Sikeresek a makói Karrierpont képzései

A legnagyobb sikernek az mondható a makói Család- és Karrierpont által indított ingyenes képzéseknél, hogy egyre többen kapnak állást ennek köszönhetően - számolt be a Rádió 7.

Andrási Lilla projektmenedzser a rádiónak elmondta: már hónapokkal előre elkelt minden szabad hely ezekre a foglalkozásokra. Most legutóbb az önismereti tréning ért véget, de hamarosan lesz folytatása. Májusban többek között angol és szerb, júniusban pedig román nyelvtanfolyam indul. Andrási Lilla kitért arra is, hogy a frissen végzettek közül nagyon sokan visszatérnek, hogy elmondják pozitív tapasztalataikat. A projekt is egyre sikeresebb, hiszen a fő cél, az emberek munkába állásának elősegítése is töretlen. A pályázat egyetlen egy kis hibája, hogy aki egyszer részt vett egy képzésen, az másodikra már nem mehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.