Közélet

Őrizetlenül hagyott borokra vadásznak a hajléktalanok

Őrizetlenül hagyott borokra vadásznak a hajléktalanok

2019. május 22., szerda
Őrizetlenül hagyott borokra vadásznak a hajléktalanok

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Borfesztiválon az árak korábbi évekhez hasonlóan az egészen megfizethető decinként 300-400 forintos szinttől szinte a csillagos égig terjednek. Mégis akadnak olyanok, akik ingyen szeretnének hozzájutni az italhoz.

- Hétfő este az egyik barátommal lementünk iszogatni a Borfesztiválra. Közösen vettünk egy üveg bort, nem sokkal ezután ránk tört a szükség, ezért a mobil illemhelyiségekhez igyekeztünk. Már a kezemet mostam, amikor megláttam, hogy egy hajléktalan alapos körültekintést követően magához ragadta az üvegünket – mesélte a 26 esztendős Géza. Hozzátette, társa lélekjelenlétének köszönhetően sikerült megakadályozni a fedél nélkülit a bor eltulajdonításában. - Szerencsére a barátom egyből kapcsolt és a tolvaj után eredt. Miután utolérte, egy rövid szóváltást követően a koldus visszaadta az italunkat. Tanulságos eset volt, legközelebb még egy pohár vizet sem hagyok majd őrizetlenül – összegezte a fiatalember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.