Közélet

Márki-Zay és neje menekülnek a botrányos bábacégükből

Márki-Zay és neje menekülnek a botrányos bábacégükből

2019. május 13., hétfő
Márki-Zay és neje menekülnek a botrányos bábacégükből
Újabb csodálatos történet Márki-Zay Péterről és családi vállalkozásáról: miután a médiában bábacégként elnevezett Te Szülésed Kft. körül komoly adóbotrány robbant ki, a Márki-Zay szülők nemes egyszerűséggel kivonultak a cégből - írja az Origo. A lap cikke szerint a cégadatbázisban azt látható, hogy március elején a politikus feleségét a lánya váltotta az otthonszüléssel foglakozó cég ügyvezetői posztján, aki egyúttal tulajdonos is lett.

Miután

Márki-Zay Péterék

családi cégéről, a Te Szülésed Kft.-ről botrányos dolgok derültek ki, érdekes mozgások indultak meg a cégben. A nyilvánosságban "bábacégnek" elkeresztelt vállalkozásban 2017 decemberéig maga a hódmezővásárhelyi polgármester volt az ügyvezető és tulajdonos, azonban miután az első hírek szállingózni kezdtek annak ügyeiről, felesége,

Márki-Zayné Vincze Felícia

vette át tőle a stafétabotot. Csakhogy időközben erősen fogyni kezdett a levegő Márki-Zayék körül, hiszen idén év elején az országos média is felkapta a Te Szülésed ügyeit. Meg is lett a következménye a dolognak.

További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.