/

Márki-Zay és neje menekülnek a botrányos bábacégükből

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb csodálatos történet Márki-Zay Péterről és családi vállalkozásáról: miután a médiában bábacégként elnevezett Te Szülésed Kft. körül komoly adóbotrány robbant ki, a Márki-Zay szülők nemes egyszerűséggel kivonultak a cégből – írja az Origo

A lap cikke szerint a cégadatbázisban azt látható, hogy március elején a politikus feleségét a lánya váltotta az otthonszüléssel foglakozó cég ügyvezetői posztján, aki egyúttal tulajdonos is lett.

Miután Márki-Zay Péterék családi cégéről, a Te Szülésed Kft.-ről botrányos dolgok derültek ki, érdekes mozgások indultak meg a cégben. A nyilvánosságban “bábacégnek” elkeresztelt vállalkozásban 2017 decemberéig maga a hódmezővásárhelyi polgármester volt az ügyvezető és tulajdonos, azonban miután az első hírek szállingózni kezdtek annak ügyeiről, felesége, Márki-Zayné Vincze Felícia vette át tőle a stafétabotot. Csakhogy időközben erősen fogyni kezdett a levegő Márki-Zayék körül, hiszen idén év elején az országos média is felkapta a Te Szülésed ügyeit. Meg is lett a következménye a dolognak. 

További részletek ITT olvashatók.

Előző sztori

Magányos albán migránst fogtak Röszkénél

Következő sztori

Jubileumi koncertet ad az egyetemen Szecsődi Ferenc hegedűművész