Így reagált Botka László a jobboldali emberek lepatkányozására

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi polgármestert kérdeztük arról, mi a véleménye Bangóné patkányozásáról.

Bangóné Borbély Ildikó múlthéten arra fogta a Fidesz népszerűségét, hogy sok a patkány Magyarországon, ezzel több millió embert megsértve. Az MSZP-ben azóta többféleképpen próbálták kommunikálni az esetet, először Bangóné nyilatkozta, hogy csupán a politikusokra értette a patkányozást, de ha esetleg megsértett valakit, akkor azoktól elnézést kér. Ezután úgy tűnt, hogy a párt tényleg beleáll a patkányozásba, Ujhelyi István EP-képviselő Facebook-bejegyzésben és videóban is bejelentette, hogy az Orbán-kormányt patkánykormányzásnak fogják hívni.

Ezután az ATV Egyenes beszéd című műsorában még mindig kitartott a patkányozás mellett, többek közt azt hangoztatva, hogy az egészet a Fidesz kezdte. A párt kampányfőnöke és EP-képviselője azonban másnapra, azaz keddre meggondolta magát és kijelentette, a patkánykampányt befejezik – miközben számos fórumon bírálták baloldali figurák is Bangóné patkányozását.

Botka Lászlótól a Ligetben elmondott beszéde után kérdeztük meg szerdán, hogy mi a véleménye Bangóné patkányozásáról:

Előző sztori

Irtózatosan berúgta a kampánymotort Botka László

Következő sztori

Megnyílt a Partfürdő, de alig látni a gaztól