Közélet

Hajódiszkó épül a mindszenti strandon

Hajódiszkó épül a mindszenti strandon

2019. május 7., kedd
Hajódiszkó épül a mindszenti strandon

A strandszezon kezdetére alaposan megváltozik a mindszenti strand. Az önkormányzat 100 millió forintot nyert turisztikai fejlesztésre. A strand területén épül egy diszkóhajó, ami május végére készül el, a vízre ködszínházat terveztek, ott nyár végén várható az első vetítés - írja a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogy az engedélyezési eljárás nagyon hosszadalmas volt, részben a Tisza miatt, illetve azért, mert a fejlesztés Natura 2000-es területet is érint. – De két héttel ezelőtt megkaptuk az engedélyt, és elindult a beruházás – közölte a portállalZsótér Károlymindszenti polgármester. – A fejlesztés egyik legfontosabb eleme egy fiataloknak a parton épülő szórakozóhely lesz. A formája egy, a Tiszára merőleges árbócos hajót idéz. Ha elkészül, nagyjából 300 négyzetméteres területen beszélgethetnek, táncolhatnak a fiatalok. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.