Politika

Fidesz: az ellenzék teljes mellszélességgel beállt a bevándorláspártiak csúcsjelöltje mögé 

Fidesz: az ellenzék teljes mellszélességgel beállt a bevándorláspártiak csúcsjelöltje mögé 

2019. május 18., szombat
Fidesz: az ellenzék teljes mellszélességgel beállt a bevándorláspártiak csúcsjelöltje mögé 

Az ellenzék teljes mellszélességgel beállt a bevándorláspártiak csúcsjelöltje mögé - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton azzal összefüggésben, hogy Frans Timmermans, a szocialisták EP-csúcsjelöltje Budapestre érkezett.

Rámutatott: Frans Timmermans személyesen jött el ismét Budapestre, hogy megerősítse szövetségét a magyar bevándorláspárti ellenzékkel. Frans Timmermans Soros György embere, "masszívan" bevándorláspárti, és szeretne az Európai Bizottság elnöke lenne. Frans Timmermans arra készül, hogy ha ő lesz a brüsszeli bizottság elnöke, akkor legalizálja a gazdasági migrációt Európában - mondta Hidvéghi Balázs. Kitért arra is, hogy mindez a kötelező kvóta bevezetését, a migránsok betelepítését és az ezt elutasító országok megbüntetését jelentené. Timmermans minden egyes nyilatkozata azt húzza alá, azt illusztrálja, hogy támogatni, szervezni akarja a migrációt, és nem megállítani. Nem rossznak, hanem jónak tartja a bevándorlást - jelentette ki a politikus. Azt is tudni lehet róla, hogy folyamatosan és durván támadja Magyarországot, amiért megvédjük a határt, és amiért a magyar emberek elutasították a bevándorlást. Ennek ellenére a magyar ellenzék mégis teljes lelkesedéssel beállt a bevándorláspárti csúcsjelölt mögé - értékelt Hidvéghi Balázs. Kiemelte: egy hét van a választásig, a frontvonalak mára teljesen világossá váltak, az egyik oldalon ott vannak a bevándorláspártiak Timmermansszal az élen, és a magyar ellenzék teljes támogatásával. Ők azok, akik Európát meg akarják változtatni, és a migrációt meg akarják szervezni. A másik oldalon a Fidesz-KDNP áll azoknak az embereknek a képviseletében, akik nem kérnek a brüsszeli parancsokból, és meg akarják állítani a bevándorlást, meg akarják védeni a hazájukat - rögzítette. "Óriási a tét egy hét múlva, Európa és a gyermekeink jövőjéről döntünk" - fogalmazott, hangsúlyozva: el kell menni választani. Arra kérik a magyar embereket, küldjenek erős üzenetet Brüsszelnek, hogy a bevándorlást meg lehet és meg is kell állítani, és ebben Magyarországon egyedül a Fidesz-KDNP-re lehet számítani - jelentette ki a kommunikációs igazgató. Kérdésre válaszolva kiemelte: Frans Timmermans egy baloldali és bevándorláspárti politikus, "az egész kör működése" leírható akár a maffiára emlékeztető módszerekkel is. Nemzetközi szerveződésről van szó, részben formális, részben informális csatornákon minden módon azért dolgoznak, hogy Európában megváltoztassák a keresztény kultúrát, tömeges migrációt hozzanak a kontinensre és rákényszerítsék azokra az országokra is, amelyek ebből nem kérnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.