/

Elfogták a szegedi buszt elkötő tolvajt – videó!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi rendőrök elfogtak egy újszentiváni férfit, aki feltört, elvitt, majd összetört egy autóbuszt a Tisza-parti városban.

A megalapozott gyanú szerint a 19 éves elkövető május 2-án a hajnali órákban gyalogosan tartott hazafelé a belvárosból. Eközben Szőregen, egy parkoló autóról lelopta annak rendszámtábláit, majd megrongált több autóbuszt. Egy buszt el is indított, majd úgy gondolta, kerül vele egyet. Útja során meglátott egy járőrautót, amitől megijedt és egy mellékutcába hajtott. A rendőrök utána fordultak, ekkor a fiatal az utca végi erdős résznél megállt a járművel és gyalogosan bemenekült a fák közé.

A szegedi rendőrök az adatgyűjtés eredményeként, tizenkét órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit otthonából előállítottak. A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. Ellene rongálás vétsége, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette és jármű önkényes elvétele bűntette miatt indult eljárás.

A fiatalt a Szegedi Rendőrkaptányság nyomozói őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Előző sztori

Sportmenü: csodára készül a MOL-Pick Szeged

Következő sztori

Egy tucat migránst találtak Csanádpalotán

Legutóbbi hasonló cikkek