Hírzóna

Elfogták a szegedi buszt elkötő tolvajt - videó!

Elfogták a szegedi buszt elkötő tolvajt - videó!

2019. május 3., péntek
Elfogták a szegedi buszt elkötő tolvajt - videó!

A szegedi rendőrök elfogtak egy újszentiváni férfit, aki feltört, elvitt, majd összetört egy autóbuszt a Tisza-parti városban.

A megalapozott gyanú szerint a 19 éves elkövető május 2-án a hajnali órákban gyalogosan tartott hazafelé a belvárosból. EközbenSzőregen, egy parkoló autóról lelopta annak rendszámtábláit, majd megrongált több autóbuszt. Egy buszt el is indított, majd úgy gondolta, kerül vele egyet. Útja során meglátott egy járőrautót, amitől megijedt és egy mellékutcába hajtott. A rendőrök utána fordultak, ekkor a fiatalaz utca végi erdős résznél megállt a járművel és gyalogosan bemenekült a fák közé. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=E6PS0HNJBg0 A szegedi rendőrök az adatgyűjtéseredményeként, tizenkét órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit otthonából előállítottak. A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. Ellene rongálás vétsége, egyedi azonosító jellelvisszaélés bűntetteés jármű önkényes elvétele bűntette miatt indult eljárás. A fiatalt a Szegedi Rendőrkaptányság nyomozói őrizetbe vettékés az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.