Közélet

Díjazták a vásárhelyi ovisok rendőrökről készült rajzait

Díjazták a vásárhelyi ovisok rendőrökről készült rajzait

2019. május 6., hétfő
Díjazták a vásárhelyi ovisok rendőrökről készült rajzait

„Rendőrség és én” címmel hirdetett rajzpályázatot a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nagycsoportos óvodások részére a Rendőrség napja alkalmából - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy hónap alatt több mint száz alkotás érkezett, melyek közül a legtöbb rendőrautót, forgalmat irányító rendőrt vagy közlekedési szituációt ábrázolt, de volt olyan kis versenyző is, aki bűnözőt üldöző rendőrt örökített meg. A szakmai zsűrinek komoly fejtörést okozott a három legszebb rajz kiválasztása. A díjakat május 3-án adták át a kicsiknek. Czitár Zsófia Klára (Oldalkosár Utcai Óvoda) harmadik lett, Varga-Tóth Nóra (Kertvárosi Katolikus Óvoda) második helyezést ért el, míg Nagy Liliána (Mária Valéria Keresztény Óvoda) a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.