Politika

“Botmixeres” abortuszon vihogott a Momentum üdvöskéje  

“Botmixeres” abortuszon vihogott a Momentum üdvöskéje   

2019. május 30., csütörtök
“Botmixeres” abortuszon vihogott a Momentum üdvöskéje   

Dermesztő és gyomorforgató hangfelvételen beszél a pár napja európai parlementi képviselővé avanzsált Cseh Katalin. Ezen arról is beszélget a Momentum politikusa, hogy a terhesség csak egy probléma.

Előkerült egy Klubrádiós hangfelvétel

, amelyen Cseh Katalin (akkor még csak Cseh Katka) az abortuszról beszélget az ellenzéki tüntetések egyik főszervezőjvel, Papp Réka Kingával. Több mint dermesztő hallgatni ezeket a nőket, ahogy éppen azt fejtegetik például, hogy a terhesség csak egy probléma, már-már betegség. A műsorban arról beszéltek, hogy milyen megoldásai lehetnek ennek a „problémának”, a védekezéstől az abortuszig. Ekkor hangzik el, hogy egyikük botmixerhez hasonlítja a magzat elpusztítását, ezen pedig a szülész-nőgyógyászként (!!!) bemutatott Momentumos politikus

hangosan vihorászik

, majd azt mondja: „Ezt még nem hallottam (…) Majd elterjesztem én is a kis körömben.” Akinek van gyomra hozzá, az

IDE KATTINTVA

hallgathatja meg a műsort. Szegeden a Momentum erős szövetségese Botka László pártjának, az MSZP-nek, és a városházi propagandalap sokszor szinte hősként ünnepli a Momentum helyi arcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.