Bánhidi: Nem adhatjuk fel az álmainkat!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A MOL-Pick Szeged egész héten a Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóra készült. Bánhidi Bence szerint nem lehetetlen ledolgozni a nyolcgólos hátrányt, de az kisebb csoda lenne.

– Sportemberek vagyunk, így egy percig nem fordult meg a fejünkben, hogy bármit feladunk – jelentette ki határozottan Bánhidi Bence, amikor arról érdeklődtünk, hogy mit vár a Szkopje elleni vasárnapi visszavágótól. A beálló elmondta, hogy saját magukat hozták nehéz helyzetbe, így nekik is kell ezt megoldaniuk. – Szeretnénk megmutatni a szurkolóinknak, hogy az első mérkőzés egyetlen hatalmas kisiklás volt. Egész héten arra készültünk, hogy olyan meccset tudjunk játszani vasárnap, amivel esélyünk lehet fordítani a párharcon. Tudjuk, hogy miben és hol hibáztunk az első meccsen és ezt javítani fogjuk. Nyilván tudjuk, hogy a továbbjutásunk kisebb csoda lenne, de nem adhatjuk fel az álmainkat – mondta bizakodóan.

A MOL-Pick Szeged vasárnap 19 órakor lép pályára a Vardar Szkopje ellen az Újszegedi Sportcsarnokban. A mérkőzésről online szöveges tudósítással jelentkezünk.

Előző sztori

Szijjártó: Magyarország az Egyesült Államokhoz hasonlóan megvédi határait

Következő sztori

Jégkorong-vb: Szlovén siker Litvánia ellen, bennmaradt a magyar válogatott

Legutóbbi hasonló cikkek