Politika

B. Nagy László: A migrációs kérdés miatt az emberek értik, hogy miről van szó

B. Nagy László: A migrációs kérdés miatt az emberek értik, hogy miről van szó

2019. május 26., vasárnap
B. Nagy László: A migrációs kérdés miatt az emberek értik, hogy miről van szó

Az országgyűlési képviselő Szőregen, a Kossuth Lajos Általános Iskolában szavazott.

B. Nagy úgy véli, ezen a napon mindenki számára fontosnak kell lennie, hogy éljen szavazati jogával.

"Bármennyire is messzinek tűnik a brüsszeli parlament, de Magyarországnak, a magyar embereknek egyáltalán nem mindegy, hogy milyen döntés születik ma"

– jelentette ki, majd hozzátette, az elmúlt három magyarországi EP-szavazásnak nem volt ilyen átfogó és jelentős tétje.

"Nem csak a következő évekre, hanem a következő évtizedekre nézve meghatározó a mai nap. Ha nem jó eredménnyel zárja a jobb oldal az európai parlamenti választást, akkor nagyon nehéz évek következnek majd a magyar emberek számára" – hangsúlyozta. "Úgy gondolom, hogy mindenkinek kötelessége az, hogy menjen el szavazni és hát nyilván, ki-ki nézete szerint tegye le a voksát, de higgye el mindenki, rengeteg szempontból meghatározó szavazás a mai" – magyarázta. A képviselő szerint emiatt nagyobb a részvételi arány a korábbi EP-választásoknál.

"Most a migrációs kérdés miatt az emberek értik, hogy miről van szó. Úgy gondolom, hogy az aktivitás egy kézzelfogható, közös célnak tudható be" – érvelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.