Politika

B. Nagy László: A jövőnkről szavazunk vasárnap

B. Nagy László: A jövőnkről szavazunk vasárnap

2019. május 24., péntek
B. Nagy László: A jövőnkről szavazunk vasárnap

A Fidesz szegedi alapszervezete a vasárnapi európai parlamenti (EP) választás kapcsán telefonos tájékoztató kampányt indított, melyben B. Nagy László országgyűlési képviselő is segített pénteken.

B. Nagy elmondta, legalább öt évre, de bizonyos esetben akár évtizedekre meghatározó erejű döntés születhet Európában vasárnap. "Amellett, hogy Magyarországot képviseljük, az Európai Unió tagjai is vagyunk, tehát az EU érdekében is fel kell lépnünk" – jelentette ki. Úgy véli, ennek a módja Orbán Viktor hét pontjában rejlik.

A voksolás fontosságát jelzi, hogy a Fidesz szegedi alapszervezete a héten telefonos tájékoztatással hívta fel a figyelmet a vasárnapi választásra, a call center munkatársainak az országgyűlési képviselő pénteken segített. Erről B. Nagy László úgy fogalmazott, hogy a tavalyi országgyűlési kampányhoz hasonlóan áll a Fidesz a jelenlegi EP-választási kampányhoz. "Bízunk benne, hogy vasárnap minél többen teszik le szavazatukat a Fidesz és Orbán Viktor hét pontja mellett" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.