Hírzóna

13 migránst csíptek nyakon Csongrádban

13 migránst csíptek nyakon Csongrádban

2019. május 10., péntek
13 migránst csíptek nyakon Csongrádban

Egy délután alatt tizenhárom illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni az országba Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

A rendőrök május 9-én 14 órakor egy cseh honosságú kamion rakterében három határsértőt találtak megbújva Röszkén. A férfiak magukat afgán állampolgárnak vallották. Alig két órával később a járőrök Nagylak külterületén fogtak el három illegális migránst, akik vietnami állampolgárnak vallották magukat, őket a Nagylak Határrendészeti Kirendeltségre állították elő. Röszkénél valamivel 17 óra után, illetve 18 órakor egy észak-macedón és egy szerb kamionban további hét afgán állampolgárságú férfit találtak megbújva. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a Röszkénél feltartóztatott illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.