Közélet

Szülővárosába, Vásárhelyre látogatott Risztov Éva

Szülővárosába, Vásárhelyre látogatott Risztov Éva

2019. április 24., szerda
Szülővárosába, Vásárhelyre látogatott Risztov Éva

Az olimpiai bajnok úszó, Risztov Éva hazalátogatott szülővárosába, Hódmezővásárhelyre. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ közönségének azt mondta: a célokat sohasem szabad feladni, hinni kell abban, hogy megcsináljuk. Ő gyerekkorától olimpia bajnok akart lenni, és Londonban nyakába került az arany - írja a Délmagyar.

– Vidékről indulva is fel lehet jutni a világ tetejére – kezdte mondandóját kedden a szülővárosába hazalátogató Risztov Éva olimpiai bajnok úszó. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központban mintegy 300-an voltak rá, pályafutására, tapasztalataira kíváncsiak. A közönség nagy részét gyerekek, fiatalok és természetesen úszók alkották. Először szüleiről, családjáról mesélt. Nevelőedzőjétől, Csókay Miklóstól érdekes motivációt kapott, társaival együtt. A tréner az uzsonnáját rejtő alufóliát – az étel elfogyasztás után – apró golyóvá gyúrta, és azt mindig legjobban teljesítőnek adta. Évának szépen gyűltek az „ezüstgolyók". – Ha Miki bácsi nincs, a pályafutásom nem indulhatott volna el – vallotta. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.