Írjon nekünk

Sport

Gajág góljával legyőzte a SZEOL a Dabast

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

A SZEOL SC Gajág Gergő fejes góljával 1-0-ra legyőzte az FC Dabast az NB III. Közép csoport 23. fordulójában. 

NB III. Közép csoport 23. forduló
SZEOL SC – FC Dabas 1-0 (0-0)
Szeged, Szegedi Vasutas Stadion 300 néző. Vezette: Antal Péter (Kulcsár Dániel, Farkas Dávid).
SZEOL SC: 
Leindler – Grünvald, Gajág, Pócs T., Beretka, Tomisics, Horváth P., Kalmár, Forró, Kozics, Gál. Vezetőedző: Siha Zsolt.
FC Dabas:
Sebestyén – Molnár S., Molnár P., Csendes, Szántó, Fitos, Balanescu, Crkvenjakov, Fritz, Földes, Eördögh. Vezetőedző: Erős Károly.
Gól: Gajág (54.)

Online tudósításuk a mérkőzésről:

94. perc: Itt a vége! Gajág Gergő góljával legyőzte a SZEOL SC a Dabast!

93. perc: Ide-oda pattogott a labda a szegedi tizenhatos előtt, végül Molnár Péter elé került, aki kapásból néhány centivel a kapu fölé lőtte.

91. perc: Kéri is Kalmár rutinosan tartják a labdát az ellenfél szögletzászlójánál.

89. perc: Molnár Péter szabadrúgása elakadt a sorfalban. Közben már a mérkőzés utolsó percében járunk.

88. perc: Talán az egyik utolsó esélye a Dabasnak: nagyjából huszonnégy méterről, középről végezhetnek el szabadrúgást a vendégek.

87. perc: Utoljára cserél a SZEOL: Rácz érkezik Pócs helyére.

84. perc: Pócs zseniális keresztlabdát adott Kérinek, aki az oldalvonalról a középen érkező Kalmárt próbálta megjátszani, de az utolsó védő bevetődve tisztázott a szegedi támadó elől.

80. perc: Kéri a saját térfeléről egészen a tizenhatosig vezette a labdát, ahol Molnár Sándor szabálytalan eszközökkel megállította. Be is sárgult a vendégek 2-es számú játékosa. A szabadrúgást Pócs a kapu mellé tekerte.

75. perc: KAPUFA! Kozics szabadrúgása a hosszúra kanyarodott, Gál visszafejelte a labdát a második hullámban érkező Gajágnak, akinek az életerős lökete a keresztlécről fölé vágódott.

73. perc: Az eddigi egyetlen gól szerzője, Gajág Gergő sárga lapos figyelmeztetésben részesült.

71. perc: Gajág a saját térfeléről ívelte fel a labdát, amit Kalmár az ellenfél tizenhatosánál továbbcsúsztatott Kérinek, aki kiszorított szögből néhány centivel a hosszú kapufa mellé lőtte. Tényleg csak centiken múlt a második szegedi gól!

68. perc: Újabb hazai csere: Horváth helyére Lévai állt be.

65. perc: Földes négy védő szorításában nagyot kiáltva elterült a tizenhatos vonalánál, a játékvezető mutatta neki, hogy keljen fel, és lás csodát, egyből elmúltak a dabasi játékos fájdalmai és óriási sprintet levágott, hogy visszaérjen védekezni. Közben cseréltek a vendégek: Szántót Sándli váltotta.

62. perc: Kezdenek felocsúdni a gól utáni sokkból a a vendégek – az utóbbi percekben szépen járatták a labdát a középpályán.

60. perc: Kéri szöglettel felérő bedobása utána Forró elé került a labda, aki egy igazítást követően három méterre a kapu mellé lőtte.

56. perc: Majdnem ott a második! Tomisics szlalomozott el a jobboldalon, majd középre tette a labdát, épphogy csak lemaradt róla Kalmár. Végre megélénkült a meccs!

54. perc: GÓÓÓÓL! A szabadrúgást Kozics ívelte a kapu elé, Gajág pedig mindenkinél magasabbra emelkedve becsúsztatta a labdát hosszú alsóba. Na, hát valami, akkor ez meg kell, hogy nyugtassa a csapatot. 

53. perc: Újabb dabasi sárga lap: Pócs előtt teljesen megnyílt volna a pálya baloldala, ha Csendes nem buktatja – abszolút jogos a sárga.

48. perc: Tomisics ugratta ki Horváth-ot, aki még az alapvonal előtt középre passzolta a labdát, Kalmár elől azonban az utolsó pillanatban kivágta az egyik védő.

46. perc: 
A szünetben cseréltek a hazaiak: Beretka helyén Kéri a pályán a folytatásban.

16:58: Ezzel a mérkőzéssel párhuzamosan zajló Szeged-Grosics Akadémia – Kecskeméti TE összecsapáson Farkas Márk góljával vezetnek a szegediek.

FÉLIDŐ

45. perc: A játékvezető nem hosszabbított, lefújta az első játékrészt. Negyvenöt perc alatt nem született gól, bízzunk benne, hogy a második felvonásra javulni fog a mérkőzés meglehetősen alacsony színvonala.

44. perc: Forró Attila húszméteres lövését bevetődve hárította az egyik dabasi.

41. perc: Te jó ég, mi maradt ki?! Grünvald a baloldalról középre tette a labdát, három szegedi is érkezett, de egyikük sem tudott belepiszkálni az öt és felesen belül, végül a jobbszélen felfutó Tomisics bombázta át az egykori konzervgyár hűlt helyére a játékszert.

38. perc: Na, ez szép volt! Molnár Sándor gondolt egy merészet, majd jó harmincöt méterről rászúrta a labdát, Leindler nagyot vetődött, de nem kellett játékba avatkoznia. Néhány szegedi szurkoló tapssal díjazta az ellenfél próbálkozását.

36: perc: Gól, de les miatt nem adja meg a játékvezető! Horváth indította Grünvaldot, aki hat méterről a léc alá lőtte a labdát.

34. perc: Kalmár elegánsan sarokkal készítette le a labdát Kozicsnak, aki viszont méterekkel a kapu mellé lőtte.

30. perc: Az elmúlt fél óra legizgalmasabb jelenete az volt, amikor a háttérben szirénázva elviharzott egy tűzoltóautó.

27. perc: Egy ígéretesnek induló kontratámadás végén Kozics löbbölte be a labdát a tizenhatoson belülre, Beretka elől viszont tisztázott a dabasi védelem, így ebből sem alakult ki gólhelyzet.

24. perc: Sárga lapos figyelmeztetést kapott Crvenjakov Dalibor.

21. perc: Siha Zsolt a lelátóról ad taktikai utasításokat játékosainak – mint ismeretes a SZEOL vezetőedzőjét a Rákosmente elleni mérkőzést követően három meccsre eltiltották a kispadtól. Mindezt nyugodtan leírhattam, hiszen az elmúlt percekben nem történt semmi említésre méltó esemény a pályán.

17. perc: Beretka és Kalmár remek összjátékát követően utóbbi Eördögh szorításában centerezett a tizenhatos vonaláról, a labda azonban nem jutott el a címzetthez.

16. perc: Eördögh buktatta Pócsot – sárga lap a jutalma.

13. perc: Horváth végezte el az első szegedi sarokrúgást, ami veszélytelenül átkanyarodott a hosszú oldalra. Pócs onnan középre tekerte a labdát, Gál elől viszont kifejelték a vendégek.

10. perc: Az elmúlt percekben hátul járatta a labdát a szegedi együttes, fegyelmezetten zár a középpályán a Dabas.

6. perc: Kalmár és Grünvald játszott össze a baloldalon, utóbbi erőből középre tette a labdát, ami előtte már áthaladt az alapvonalon, így kirúgással jöhet a Dabas.

4. perc: A félpályáról végezhetett el szabadrúgást a Dabas, a labda élesen a kapu elé kanyarodott Crkvenjakov pár centivel fölé csúsztatta, igaz lesről tette mindezt.

3. perc: A korábban a Ferencvárosban is megforduló Fitos szöktette Crkvenjakovot, aki Grünvald mellett hosszan tolta meg a labdát, így kirúgással folytatódhat a találkozó.

1. perc: Antal Péter sípszavára elindult kilencven perces útjára a labda.

15:59: Érkeznek a csapatok a pályára: a Dabas piros-fehér mezben, a SZEOL kék dresszben futballozik a mai napon.

15:45: Köszöntjük a kedves olvasóinkat a Szegedi Vasutas Stadionból, ahol szűk negyedóra múlva elkezdődik a SZEOL SC – FC Dabas mérkőzés az NB III. Közép csoport 23. fordulójában. A szegediek a harmadik, míg a Pest megyeiek a hatodik helyen állnak a tabellán. A két együttes között tíz pont különbség.

A találkozó beharangozóját ITT olvashatja. 

(A kiemelt képünk archív)

Kommentek

Hírzóna

Idén is dobogón végeztek a szegedi kézisek a Cell-Cup fesztiválon

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Szerző:

A csapatok csupán 4 százalékát kitevő szegedieknek az érmek 13 százalékát sikerült megszerezniük.

Tovább olvasom

Sport

Sporthétfő: idegenben szerzett pontot a Szeged-Csanád GA

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Egy helyen a hétvége legfontosabb Csongrád megyei sporteredményei.

Tovább olvasom

Hírzóna

Sportszerűségre buzdít Vásárhelyen Grezsa István polgármesterjelölt

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/nikolenyigaborviktor.jpg

Megjelent:

Szerző:

Szerinte tudatos, átgondolt utánpótlás-támogatási rendszerre van szükség a városban.

Tovább olvasom

Aktuál