Közélet

Roskadozik a nemrégiben felújított buszmegálló

Roskadozik a nemrégiben felújított buszmegálló

2019. április 18., csütörtök
Roskadozik a nemrégiben felújított buszmegálló

A nemrégiben felújított Hajnal utcai buszmegálló leginkább a skate parkokban található félcsőre emlékeztet, ugyanis az alapzat közepe jelentősen megsüllyedt. A problémát vélhetően az okozza, hogy a megálló melletti fának nem távolították el a gyökerét a felújítás során. Érdekesség, hogy két csatornafedél is ékesíti a várakozóhelyet.

- Szerintem nem

a padok hiánya

a legfőbb probléma a felújított buszmegállók kapcsán – kezdte olvasói levelét Balázs. - Nem lennék meglepve, ha a világhírű gördeszkás Tony Hawk rövidesen városunkba látogatna, biztosan tudna egy-két szemkápráztató mutatványt produkálni a Hajnal utcai buszmegállóban – folytatta. – A Szegedi Tükörben és a Délmagyarban is olvastam, hogy a nagyszabású buszmegálló-felújítások milyen pozitív hatással vannak városunkra, de arról már keveset cikkeztek, hogy néhány helyen mennyire félresikerült a rekonstrukció. Sokak nevében beszélek, amikor azt mondom: a szegedieknek elege van a kontármunkákból – fogalmazott Balázs.

Megsüllyedt a Hajnal utcai buszmegálló

A megsüllyedt alapzat mellett a buszmegálló másik sajátossága, hogy két csatornafedél is található rajta. Balázs szerint csak idők kérdése, hogy mikor árasztja el a szennyvíz a megállót. - Kíváncsian várom, hogy mikor fog feltörni a szennyvíz a csatornából, könnyen lehet, hogy már csak az tartja helyén a megálló alapzatát. Szerintem nincs még egy ehhez fogható megálló a városban! – zárta gondolatait.

Szegedi sajtosság: csatornafedél a buszmegállóban

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.