Nem bírt a Szedeák a TF Budapesttel

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kikapott alsóházi riválisa ellen a Naturtex-SZTE-Szedeák szombaton. A 74–67-es vereségben meghatározó volt a gyatra triplaszázalék, 19-ből csak egyet sikerült bedobnia a szegedieknek.

Elvesztette kiesési rangadóját a Szedeák a TF Budapest otthonában. “Megérdemelt hazai győzelem született ma. Rosszul támadtunk, dobószázalékunk, főleg a tripla nagyon gyenge volt, védekezésben azonban voltak pozitív dolgaink. A találkozó közepén szerzett előnyünket gyorsindításos pontjainknak köszönhetjük, felállt védekezés ellen nem tudtunk játszani” – értékelte a látottakat Andjelko Mandics.

A mérkőzésen csupán 33 százalékos eredményességgel játszott mezőnyből a szegedi együttes. Az Alba ellen remeklő Ponjavic csak egy mezőnykosarat tudott dobni.

TF Budapest – Naturtex-SZTE-Szedeák 74-67 (23-20, 16-22, 15-13, 20-12)
Férfi kosárlabda NB I/A csoport, alsóház, 3. forduló. Vezette: Györffy P. A., Farkas G., Nagy V. (Bodrogváry I.).
TF Budapest: Krnjajski 19/6, Buzás 2, Clark 8, McLane 13/3, Bergstedt 18. Csere: Filipovic 2, Szobi, Beák, Rikalo 12/6. Edző: Ales Pipan.
Szedeák: Boltics 13, Wirth 9, Ponjavics 10, Juhos 12/3, Sulovics 14. Csere: Kerpel-Fronius 2, Krapic 7. Edző: Andjelko Mandics.

Előző sztori

Erdő Péter: Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság

Következő sztori

Huszonhét migránst találtak egy konténerben Kelebiánál