Igénytelenség tombol Tápé határában, pedig méterekre a megoldás

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Illegális szemétlerakás verte ki a biztosítékot Tápé külterületén – számolt be egy olvasónk. Tápé külterületén azonban van egy szeméttelep, ahová bárki vihet bármilyen hulladékot, de még így sincs elég közel az a körülbelül egy kilométerre lévő kereszteződés, ahol előszeretettel hányják ki a szemetet.

“Az emberi ostobaság magasiskolája, ami itt történik” – kezdte háborodott levelét olvasónk. “Tápén a Rév utcából a külterületek felé hajtva vezet a MOL magánútja, de egy tábla sincs, ami korlátozná a forgalmat, habár a rendőrök néha igazoltatnak és az arrafelé autózóktól megkérdezik, hogy miért arra hajtanak” – írta le, hogy milyen körülmények árnyalják az illegális szemétlerakást. “A lényeg az, hogy itt van egy szeméttelep, ahová mindenki elviheti a szemetet.

Mégis van olyan igénytelen barom, akinek vagy sütnivalója, vagy pedig üzemanyagra nem volt elég pénze, hogy még egy kilométert levezessen, így egy kereszteződésben hagyta a szemetét” – folytatta az illegális szemétlerakás lélektanát boncolgató üzenetét olvasónk.

A piros tű mutatja a szemétlerakó helyét. Egy kilométerre tőle pottyant le a szállítmány illegálisan.

“Felháborító, gusztustalan és érthetetlen dolog, hogy ennyire nem figyel a környezetére valaki. Nem hiszem el, hogy a 21. században azon kell hőbörögni, hogy a szemetet egy kilométerrel odébb vigye egy felnőtt ember, ha már autóba tud ülni. Fel sem tudom fogni, hogy lehet valaki ennyire igénytelen felnőtt ember létére” – adott hangot lesújtó véleményének olvasónk. “Remélem, megérem azt a kort, amikor ilyenek már nem lesznek” – végződött a levél.

Az önkormányzat ősz óta működteti zöldkommandóját, így veszi fel a harcot az illegális szemétlerakással a város. Azt nem tudjuk, hogy a területen is eljárhatnak-e, de kérdéseinket elküldtük az önkormányzatnak a zöldkommandó kapcsán.

Kiemelt képünk illusztráció.

Előző sztori

Fidelitas szembesítette Ujhelyit, aki válaszok helyett inkább betámadta a fiatalokat

Következő sztori

Veszélyben a szegedi gyerekek: pengés csapdákat állított egy nő a Vértónál