Közélet

Hazudott Botka László fake news gyára: lebukott a szeged.hu

Hazudott Botka László fake news gyára: lebukott a szeged.hu

2019. április 10., szerda
Hazudott Botka László fake news gyára: lebukott a szeged.hu

Túltolták a hírhamsítást, és lelkes propagandisták módjára elfelejtették ellenőrizni, amit leírtak.

Botka László háziújságja, ezúttal nem a Botka-tükörnek nevezett Szegedi Tükör, hanem a szeged.hu megint hazudott. Nem is kicsit. Nagy igyekezetükben ugyanis, hogy lejárassák Trócsányi László igazságügyminiszter komunikációs tanácsadóját, aki nem mellesleg a szegedi Fidesznek is segít, Belénessy Csabáról azt írták, hogy munkasőr volt. Kénytelenek voltak azonban helyreigazítani, ugyanis ez nem igaz, és ezt Belénessy tudja is bizonyítani.

Megint hazudott Botka László Fake News gyára
A szeged.hu közpénzből, tehát a szegediek pénzéből működő baloldali lakájmédia, hasonlóan Botka László házilapjához a Szegedi Tükörhöz. Ennek ellenére titkolják, hogy mennyi közpénzt költenek el erre, és titkolják a fő propagandisták fizetését is, noha az is közpénz. A szegedieknek tehát joguk lenne tudni, mennyi pénzükbe is kerülnek a baloldali propagandisták.

Botka László minősíthetetlenül egyoldalú propaganda kiadványa legutóbb akkor hívta fel magára a figyelmet, amikor

nem bírtak örülni a magyar sikernek.

Mint azt megírtuk, amagyar labdarúgó-válogatott óriási meglepetésre

hátrányból fordítva legyőzte a vb-döntős horvát csapatot

az Európa-bajnoki selejtezőn. Szinte az összes hazai sajtóorgánum elismerően írt Marco Rossi csapatának teljesítményéről, kivéve a szegedi önkormányzat által működtetett szeged.hu-t, amely gyalázkodó hangnemű cikket jelentetett meg a történelmi sikerről. Szeged polgármestere azóta sem tudott reagálni arra az egyszerű kérdésre, hogy szerinte helyén való-e az, hogy a közpénzből fenntartott önkormányzati portálon ilyen hangvételű “cikk” jelenik meg az elmúlt évek legnagyobb futballsikeréről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.