Sport

Szenzációs bravúr! - Magyarország legyőzte a vb-döntős Horvátországot

Szenzációs bravúr! - Magyarország legyőzte a vb-döntős Horvátországot

2019. március 24., vasárnap
Szenzációs bravúr! - Magyarország legyőzte a vb-döntős Horvátországot

A magyar labdarúgó-válogatott az utóbbi két év legjobb játékát nyújtva hátrányból fordított és nyert 2-1-re a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat ellen a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

A vezetést az esélyesebb vendégek szerezték meg Ante Rebic révén a 13. percben, de a 100. válogatottságát ünneplő Dzsudzsák Balázs gólpasszából Szalai Ádám egyenlített a 34. percben. A győztes találatot Pátkai Máté lőtte a 76. percben Dzsudzsák szögletét követően.

Budapest, 2019. március 24.
Willi Orban (b3) és a horvát Tin Jedvaj (j2) fejel a Magyarország–Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező-mérkõzésen a Groupama Arénában 2019. március 24-én.
MTI/Koszticsák Szilárd

A magyarok második diadalukat aratták a horvátok felett hat döntetlen és három vereség mellett. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese június 8-án Azerbajdzsán vendégeként folytatja az Eb-selejtezőket, három nappal később pedig Wales gárdáját fogadja. MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.