Közélet

Hadi állapotok uralkodnak a Sárgán: megtámadják az autókat

Hadi állapotok uralkodnak a Sárgán: megtámadják az autókat

2019. április 29., hétfő
Hadi állapotok uralkodnak a Sárgán: megtámadják az autókat

Bottal terelik a forgalmat agresszív asszonyok a Sárgán – derült ki az egyik Facebook-csoportban. Nemcsak így, hanem csavarral és kövekkel is igyekszenek meggátolni ismeretlen környékbeliek, hogy feléjük haladjon a forgalom Tápéról.

Heves indulatokat váltott ki az utóbbi napokban, hogy a Sárga üdülőtelepen közlekednek a Tápé felé, illetve onnan kihajtó autósok. A városrész lakói a közös Facebook-csoportjukban tettek közzé képeket arról, hogy a Sárgán élők hogyan próbálják megakadályozni, hogy arrafelé közlekedjenek az autók. Az eseményeket követően az elégedetlen lakosok csavarokat szórtak az úttestre. Az egyik felhasználónak a gumija bánta ezt.

Az egyik hozzászóló felvetette, mi van akkor, ha véletlenül történt az egész, ám a többiek rámutattak, hogy hasonló furcsaságokat tapasztaltak a Sárgán. „Az egyik öregasszony az autómnak a tükrére csapott egy bottal. Nem normálisak” – írta egyikük. Egy másik hozzászóló hasonló, csavaros akadály áldozata lett.

„Arra nem gondol, ha éppen egy mentőnek kell azon az úton átmennie, mert valaki élet-halál között van, és pont ezért nem tud továbbmenni? Bár ezek után gondolom, az sem jelentene nekik lelkiismereti problémát!” – fejtette ki véleményét az egyik kommentelő. Szécsényi Rózsa, a terület önkormányzati képviselője a hozzászólásokban megjegyezte, a rendőrség naponta fogja ellenőrizni a környéket. Ezzel kapcsolatban a hatóságoknak elküldtük kérdéseinket. Egy másik bejegyzésben egy újabb módszerről osztottak meg képet. Ugyanazon az úton ugyanis terméskővel is meg akarták akadályozni a forgalom haladását. „A csata elkezdődött” – viccelődött az egyik kommentelő a kép kapcsán.

Az esetek kapcsán megkerestük a rendőrséget, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.