Hadi állapotok uralkodnak a Sárgán: megtámadják az autókat

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bottal terelik a forgalmat agresszív asszonyok a Sárgán – derült ki az egyik Facebook-csoportban. Nemcsak így, hanem csavarral és kövekkel is igyekszenek meggátolni ismeretlen környékbeliek, hogy feléjük haladjon a forgalom Tápéról.

Heves indulatokat váltott ki az utóbbi napokban, hogy a Sárga üdülőtelepen közlekednek a Tápé felé, illetve onnan kihajtó autósok. A városrész lakói a közös Facebook-csoportjukban tettek közzé képeket arról, hogy a Sárgán élők hogyan próbálják megakadályozni, hogy arrafelé közlekedjenek az autók.

Az eseményeket követően az elégedetlen lakosok csavarokat szórtak az úttestre. Az egyik felhasználónak a gumija bánta ezt.

Az egyik hozzászóló felvetette, mi van akkor, ha véletlenül történt az egész, ám a többiek rámutattak, hogy hasonló furcsaságokat tapasztaltak a Sárgán.

„Az egyik öregasszony az autómnak a tükrére csapott egy bottal. Nem normálisak” – írta egyikük.

Egy másik hozzászóló hasonló, csavaros akadály áldozata lett.

„Arra nem gondol, ha éppen egy mentőnek kell azon az úton átmennie, mert valaki élet-halál között van, és pont ezért nem tud továbbmenni? Bár ezek után gondolom, az sem jelentene nekik lelkiismereti problémát!” – fejtette ki véleményét az egyik kommentelő.

Szécsényi Rózsa, a terület önkormányzati képviselője a hozzászólásokban megjegyezte, a rendőrség naponta fogja ellenőrizni a környéket. Ezzel kapcsolatban a hatóságoknak elküldtük kérdéseinket.

Egy másik bejegyzésben egy újabb módszerről osztottak meg képet. Ugyanazon az úton ugyanis terméskővel is meg akarták akadályozni a forgalom haladását. „A csata elkezdődött” – viccelődött az egyik kommentelő a kép kapcsán.

Az esetek kapcsán megkerestük a rendőrséget, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Előző sztori

Kubatov-Lázár szövetsége miatt fogja bukni Szegedet Botka László

Következő sztori

Évi 12 milliós telekadóval sokkolt a szegedi önkormányzat egy családi vállalkozást