Hírzóna

Folytatódik a tavasz, de néha lesznek még fagyok

Folytatódik a tavasz, de néha lesznek még fagyok

2019. április 1., hétfő
Folytatódik a tavasz, de néha lesznek még fagyok

Április első napjaiban is várható néhol fagy. Helyenként a hétvégén is 1 fokig hűlhet a levegő, de a maximumok továbbra is elérhetik a 20 fokot. Csapadékra a hét második felében van kilátás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn

és

kedden

napos lesz az idő, csapadék nem várható. A minimumhőmérséklet hétfőn 0 és plusz 7, kedden mínusz 2 és plusz 5 fok között valószínű. Hétfőn nagy területen, kedden helyenként erős lesz a szél. A nappali maximumok hétfőn általában 17 és 22 fok között alakulnak, de az északkeleti megyékben 15-16 fok is lehet. Kedden 16-22 fokig melegszik a levegő.

Szerdán

, főként a Dunántúlon, néhol kisebb eső, zápor előfordulhat. Több helyen megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és plusz 8, a legmagasabb hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Csütörtökön

délnyugaton késő délután, este előfordulhat eső, másutt napközben alakulhat ki helyenként zápor. A szél többfelé megerősödik. A minimumhőmérséklet 2 és 8, a maximumhőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű.

Pénteken

többfelé várható eső, zápor. Sok helyen megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban 3-9 fok lesz. Napközben 12-20 fokig melegszik a levegő.

Szombaton

elszórtan lehet eső, zápor. A minimumhőmérséklet 2-7, a maximumhőmérséklet 13-18 fok között valószínű.

Vasárnap

változóan felhős időre van kilátás csapadék nélkül, 1-7 fokos minimum, 16-21 fokos maximumhőmérséklettel - olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.