Hírzóna

Fényképezőgépet loptak a kisteleki plébániáról

Fényképezőgépet loptak a kisteleki plébániáról

2019. április 1., hétfő
Fényképezőgépet loptak a kisteleki plébániáról

A kisteleki rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül elfogták azt a helyi nőt, aki egy fényképezőgépet tulajdonított el a város plébániájáról. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy kisteleki férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.

A megalapozott gyanú szerint az asszony március 16-án a déli órákban bement a plébánia nyitott épületébe, aholfelfigyelt egypadon lévő digitális fényképezőgépre. A nő magával vitte a gépet, amit még aznap el is adott egy ismerősének 2000 forintért. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Az 52 éves asszony ellen lopás vétség, míg az 54 éves férfival szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.