Hírzóna

Enyveskezű férfire leltek Vásárhelyen

Enyveskezű férfire leltek Vásárhelyen

2019. április 15., hétfő
Enyveskezű férfire leltek Vásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki készpénzt, bankkártyát, személyes használati tárgyakat, egy kabátot, valamint egy kerékpárt tulajdonított el a megyei jogú városban.

A gyanúsított még tavaly június 9-én délután az egyik büféből vitt el egy táskát, az abban lévő kabáttal, pénztárcával, személyes okmányokkal, szemüveggel, kulcscsomóval és készpénzzel együtt. A férfi csak a bankjegyeket tartotta meg, zsákmánya többi részét az épület mellett eldobta. Három hónap múlva egy buszmegálló mögötti bokros területről tulajdonított el egy kerékpárt. A lezárt bicikliről levágta a lakatot, majd eltolta azt. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. Lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.