Sport

Bodó Richárd megsérült a kupadöntőben

Bodó Richárd megsérült a kupadöntőben

2019. április 8., hétfő
Bodó Richárd megsérült a kupadöntőben

Bodó Richárd, a Szeged balátlövője sérülés miatt nem játszhat a magyar kézilabda-válogatottban az Oroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőkön, csütörtökön és vasárnap.

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint a vasárnapi Magyar Kupa-döntőt követő orvosi vizsgálaton hasfalizom-sérülést diagnosztizáltak a tavalyi év legjobb hazai kézilabdázójának megválasztott Bodónál, ezért nem állhat a nemzeti együttes rendelkezésére. Aggodalomra viszont nincs ok, várhatóan a Vardar Skopje elleni BL negyeddöntőre felépül az átlövő. Csoknyai István és Vladan Matics szövetségi kapitányok a csurgói Vasic Markót hívták be az Érden készülő keretbe. A magyar csapat csütörtökön Asztrahánban, vasárnap Érden lép pályára Európa-bajnoki selejtezősorozatban Oroszország ellen. Két forduló után mindkét csapat két győzelemmel rendelkezik. A csoport első két helyezettje, valamint a négy legjobb harmadik vehet részt a jövő januári, norvég, osztrák, svéd közös rendezésű kontinensviadalon.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.