/

B. Nagy László: Az EP-választáson a jövőről születik döntés

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A május 26-i európai parlamenti (EP-) választás “gyermekeink és unokáink sorsát is mélyen érinti” – hangoztatta B. Nagy László (Fidesz) szegedi országgyűlési képviselő hétfőn a Tisza-parti városban.

A kormánypárti politikus a szegedi Kálvária téren felállított aláírásgyűjtő standnál újságíróknak azt mondta, “a választáson szavazatainkkal Európa és így Magyarország jövőjéről döntünk”.

A magyarok többsége az elmúlt évek tapasztalatai alapján biztonságos, keresztény magyar kultúrájú országot szeretne. A brüsszeli elit ezzel szemben a bevándorlást akarja rákényszeríteni az unió tagállamaira, kötelezővé és állandóvá tennék a migránsok betelepítését.

B. Nagy László reményei szerint Magyarországon és az Európai Unió többi országában is sikerül olyan képviselőket választani az Európai Parlamentbe, akik nemet mondanak a bevándorlásra és a nemzetek Európáját képviselik.

Hozzátette: bízik abban, hogy az új EP, a tanács és az uniós bürokrácia vezetői is olyan emberek lesznek, akiknek fontos a keresztény kultúra, Európa jövője és szeretnének biztonságban élni.

A politikus elmondta, a párt aktivistái az ajánlások mellett Szegeden is folytatják a támogató aláírások gyűjtését Orbán Viktor hétpontos programja mellett, amely azt szolgálja, hogy Magyarország maradjon a magyaroké.

(MTI)

 

Előző sztori

Mérséklődik az aszály, jelentős mennyiségű csapadék várható

Következő sztori

Felhős, esős keddre számíthatunk