Közélet

37 millióból fejlesztették az ásotthalmi idősotthont

37 millióból fejlesztették az ásotthalmi idősotthont

2019. április 11., csütörtök
37 millióból fejlesztették az ásotthalmi idősotthont

Új közösségi térrel bővült, és kívülről is megszépült Ásotthalmon az idősek nappali ellátó intézménye. A megújult épületet örömmel vették birtokba a nyugdíjasok - írja a Délmagyar.

A lap szerintszerdán vehették birtokba az ásotthalmi idősek a felújított gondozási központot. A Homokháti Szociális Központ ásotthalmi tagintézményének az idősek nappali ellátását biztosító épületegyüttese újult meg és bővült ki most egy közösségi térrel és egy étkezővel 37 millió forintból. Toroczkai László polgármester az átadón hangsúlyozta, öt és fél éve megígérte, hogy családbarát település lesz Ásotthalom. – Ennek a törekvésnek egyik fontos része a bölcsőde, óvoda, játszótér építése. Ezek mellett viszont rendkívül fontos, hogy a szépkorúakra is gondoljunk: ők őrzik és adják át a hagyományainkat, így fontos volt számomra ennek az épületnek a felújítása – emelte ki beszédében. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép:Frank Yvette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.