Közélet

Záporoztak az SMS-ek a NAV-hoz

Záporoztak az SMS-ek a NAV-hoz

2019. március 29., péntek
Záporoztak az SMS-ek a NAV-hoz

Összesen 435 ezer ember kérte meg az adóhivatalt arra, hogy a szervezet postázza ki a címükre az elkészített szja-bevallási tervezetüket. A tervezeteket április 30-ig kapja kézhez a közel félmillió érintett - írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint ötmilliónál is több embernek készített idén szja-bevallási tervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). – Ez nem jelent mást, mint hogy a NAV a rendelkezésére álló, tavalyi munkáltatói, kifizetői jövedelmi adatok alapján összeállította a magánszemélyek bevallási tervezetét. Az iratot ugyanakkor mindenkinek érdemes átnéznie, így ellenőrizve, hogy minden összeg szerepel-e a nyomtatványon – nyilatkozta a portálnak a hivatal szóvivője. Kis Péter András hozzátette: ezt az adófizetők megtehetik az internet segítségével, ehhez azonban ügyfélkapus belépési jogosultság szükséges. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.