Közélet

Társasjátékkal emlékeznek meg a Nagy Árvízről

Társasjátékkal emlékeznek meg a Nagy Árvízről

2019. március 7., csütörtök
Társasjátékkal emlékeznek meg a Nagy Árvízről

Árral szemben című új társasjátékát mutatja be a Motiváció Műhely. A mentorálással foglalkozó szervezet a Nagy Árvíz 140 éves évfordulójára készült társassal állít emléket – számolt be Szűcs Norbert, a szervezet vezetője.

"Kicsit versenyt futottunk az idővel, hogy létre jöhessen ez a játék, hiszen közeledik a Nagy Árvíz 140. évfordulója" – mondta Szűcs. A szervezet hétfőn mutatja be az új fejlesztésű társasjátékait, melyek megalkotásakor a lokálpatriotizmust vették figyelembe.

"Különösen az Árral szemben című játékunkra vagyunk büszkék, hiszen ezzel

sokaknak szokatlan módon nem egymás ellen, hanem egymással csapatot alkotva kell a folyamatosan felhúzott eseménykártyák által kialakuló árvizet valahogy visszaszorítani. A játékosok közül mindenkinek fel kell vennie egy szerepet a játékban, amely alapján az árvízzel fel kell venniük a harcot" – mondta.

A játék jelenleg éppen gyártás alatt van, ezután három irányba terjesztenék. "Több mint harminc mentorunk van, akik között terjesztenénk a játékot, valamint a tanodai mentoráltjaink körében is ez a célunk. Ezen kívül kereskedelmi forgalomba is helyeznénk, habár ez még tulajdonképpen egy kézműves társas, így csak korlátozott mennyiségben lesz elérhető. Nagyobb példányszámmal a Hídi vásárra készülünk" – árulta el. Ezen kívül egy Szegedről szóló kártyajátékkal is készülnek, melyet a kisebb korosztálytól a felnőttekig mindenki játszhat majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.