Gazdaság

Indul a makói útfelújítási program

Indul a makói útfelújítási program

2019. március 21., csütörtök
Indul a makói útfelújítási program

Jelenleg a makói úthálózat 97 százalékának van szilárd burkolata, de őszre ez az arány majdnem eléri a 100 százalékot. Indul a 35 milliós beruházási program - tudta meg Czirbus Gábor alpolgármestertől a Délmagyar.

35 millió forintot fordít idén az önkormányzat a városi kezelésben lévő utak karbantartására, felújítására. A református ótemetőbe vezető útra csakugyan ráfér a javítás: gödrös, hepehupás, miközben sokan járnak rajta. Czirbus elmondta, a város teljes úthálózata 320 kilométernyi. Ennek egyharmada, a fő- és bevezető utak ugyan a Magyar Közút Nzrt.-hez tartoznak, a többi azonban az önkormányzat kezelésébe. A 2014-es, szennyvízcsatornázás utáni úthelyreállításból kimaradt néhány utca most kerül sorra – ilyen például a Váradi és a Barcsay utca egy része, illetve a már említett temetői út. Ezenkívül útpadkát erősítenek meg a Sírkert utcán, a Garay téren útalap készül. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.