Politika

Menczer Tamás: ki akar elmenni Ukrajnába meghalni? (Videó!)

Menczer Tamás: ki akar elmenni Ukrajnába meghalni? (Videó!)

2024. május 10., péntek
Menczer Tamás: ki akar elmenni Ukrajnába meghalni? (Videó!)

Ha föltennénk az európai embereknek a kérdést, hogy el kívánnak-e menni Ukrajnába harcolni és meghalni, akkor azt mondanák, hogy nem - közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban pénteken.

Menczer Tamás szerint egyre több országban látják azt jól és pontosan az emberek, hogy mi történik.

Hozzátette: ha föltennénk azt a kérdést, hogy el akar-e menni Ukrajnába meghalni ebben a háborúban és ez az ő háborúja-e, mint ahogyan a háborúpárti politikusok mondják, ez a mi háborúnk, "akkor szerintem azt mondanák, hogy nem. És ez nem a mi háborúnk".

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a bevándorlással kapcsolatban arról beszélt: Afrika lakossága az óvatos becslések szerint a következő 20 évben - nem 200 vagy 500 évben -, 750 millió fővel fog nőni, és eléri a 2 milliárd 200 millió körüli számot. "Tehát ha ennek a tömegnek csak egy része elindul, akkor nekünk harangoztak Európában" - fogalmazott a videóban Menczer Tamás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.