Hírzóna

Fiatal lány lopott bankkártyát egy szegedi szórakozóhelyen

Fiatal lány lopott bankkártyát egy szegedi szórakozóhelyen

2019. március 4., hétfő
Fiatal lány lopott bankkártyát egy szegedi szórakozóhelyen

A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli fiatal lánnyal szemben, aki pénzt, bankkártyát és iratokat tulajdonított el egy talált pénztárcából. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A sértett január 18-án hajnalban a város egyik szórakozóhelyének mosdójában hagyta a tárcáját, amit nem sokkal később a fiatalkorú gyanúsított megtalált, kivette abból a készpénzt, bankkártyát, valamint a személyes iratokat. Az eltulajdonított kártyával egy élelmiszerboltban vásárolt is. A rendőrök megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.