Politika

Férfi hímtagot evett a jobbikos Tóth Péter Botka László konyhájában főzött!

Férfi hímtagot evett a jobbikos Tóth Péter Botka László konyhájában főzött!

2019. március 17., vasárnap
Férfi hímtagot evett a jobbikos Tóth Péter Botka László konyhájában főzött!

És ez így igaz! Mondjuk a részleteket.

Komoly hétvégén van túl a szegedi Jobbik és az MSZP is. Látványosan "közeledett egymáshoz" a két párt, a Jobbik ugyanis pár méterre standolt csak Botka Lászlótól a Toros és Pálinkafesztiválon.

Tóth Péter a szegedi Jobbik vezetője kimaxolta a bulit, egészen odáig merészelt, hogy egy férfi hímtagot formázott a saját tányérján, majd jóízűen a szájába vette és megette az egészet.

Egész pontosan így nézett ki a mutatvány, még a Facebookjára is kitette:

Botka László konyhájában eközben - pár méterre - a Jobbiktól, igazi kulináris finomságok készültek. De ezt a részt inkább idézzük és mutassuk meg képeket is a saját "újságjából": "A Polgármester Konyhájában több mint 500 adag töltött káposzta és 500-500 darab hurka, valamint kolbász várta a szegedieket". És képzeljék el Drága Olvasók azt is, hogy "Botka László az ételek elkészítésének szinte minden fázisban segédkezett"!!!

Azért többen is a keze alá dolgoztak - ismerte el a háziújság, de t.e.r.m.é.s.z.e.t.e.s.e.n. csak azért, hogy gyorsabban ki lehessen osztani az ételt.

(Borítóképünk Tóth Péter saját Facebook oldaláról van, nem mi csináltuk!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.