Férfi hímtagot evett a jobbikos Tóth Péter Botka László konyhájában főzött!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

És ez így igaz! Mondjuk a részleteket.

Komoly hétvégén van túl a szegedi Jobbik és az MSZP is. Látványosan “közeledett egymáshoz” a két párt, a Jobbik ugyanis pár méterre standolt csak Botka Lászlótól a Toros és Pálinkafesztiválon.

Tóth Péter a szegedi Jobbik vezetője kimaxolta a bulit, egészen odáig merészelt, hogy egy férfi hímtagot formázott a saját tányérján, majd jóízűen a szájába vette és megette az egészet.

Egész pontosan így nézett ki a mutatvány, még a Facebookjára is kitette:

Botka László konyhájában eközben – pár méterre – a Jobbiktól, igazi kulináris finomságok készültek. De ezt a részt inkább idézzük és mutassuk meg képeket is a saját “újságjából”: “A Polgármester Konyhájában több mint 500 adag töltött káposzta és 500-500 darab hurka, valamint kolbász várta a szegedieket”. És képzeljék el Drága Olvasók azt is, hogy “Botka László az ételek elkészítésének szinte minden fázisban segédkezett”!!!

Azért többen is a keze alá dolgoztak – ismerte el a háziújság, de  t.e.r.m.é.s.z.e.t.e.s.e.n.  csak azért, hogy gyorsabban ki lehessen osztani az ételt.

(Borítóképünk Tóth Péter saját Facebook oldaláról van, nem mi csináltuk!)

Előző sztori

Fegyelmezett védekezés hozta a MOL-Pick győzelmét a Veszprém ellen

Következő sztori

Pastor: csak a munkában bízunk, az meghozza gyümölcsét