Hírzóna

Erre készüljünk a határátkelőkön hétvégén

Erre készüljünk a határátkelőkön hétvégén

2019. március 1., péntek
Erre készüljünk a határátkelőkön hétvégén

Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatása szerint a határforgalom várhatóan az alábbiak szerint alakul a hétvégén Csongrád megyében.

Röszkén

vasárnap elsősorban a belépő irányban a busz- és a személyforgalmi sávokon 30-60 perc várakozás alakulhat ki. A tehergépjárművek esetében akár 60-180 perc várakozás is kialakulhat ki- és belépő irányban szombatig és a jövő héten hétfőtől.

Tiszaszigeten

, valamint

Ásotthalmon

és Röszkén a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban elsősorban belépő irányban.

Csanádpalotán

szombaton a tehergépjárművek tekintetében belépő és kilépő irányban akár 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében – elsősorban belépő irányban – 30 esetenként 60 perces várakozással lehet számolni. Buszforgalom esetében a hétvégén belépő irányban 30 perc várakozás is kialakulhat.

Nagylakon

a személygépjárművek esetén akár 15-30 perc várakozás is kialakulhat mindkét irányban, míg a tehergépjárművek esetén – elsősorban kilépő irányban – 60 perces várakozás is előfordulhat.

Kiszomboron

a személyforgalomban szombaton és vasárnap esetenként 15-30 perc várakozással lehet számolni be- és kilépő irányban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.