Hírzóna

Eltévedt a nádasban egy idős zákányszéki asszony

Eltévedt a nádasban egy idős zákányszéki asszony

2019. március 8., péntek
Eltévedt a nádasban egy idős zákányszéki asszony

A szegedi rendőrök a polgárőrökkel és a mezőőrökkel együttműködve megtalálták azt az idős asszonyt, aki zákányszéki otthonából tűnt el tegnap - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központjába március 7-én délelőtt érkezett a bejelentés arról, hogy a község egyik tanyájának koros tulajdonosa eltűnt. A kiérkező rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, illetve nyomkövető kutyával átvizsgálták a környéket, ami egy közeli nádashoz vezette őket. A polgárőrökkel és mezőőrökkel kiegészült kutatócsoport átfésülte a lápos területet, ahol a földön ülve megtalálták a nénit. A lábán, nád okozta sebek voltak és zavartan viselkedett. Elmondta, hogy virágot akart szedni reggel, azonban útközben eltévedt. Az egyenruhások az idős nőt átadták a mentősöknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.