Hírzóna

Aksitöltőt és késeket loptak egy vásárhelyi házból

Aksitöltőt és késeket loptak egy vásárhelyi házból

2019. március 21., csütörtök
Aksitöltőt és késeket loptak egy vásárhelyi házból

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 49 éves baksi férfit, aki egy hódmezővásárhelyi házból tulajdonított el szerszámokat, késeket és egy akkumulátortöltőt. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A gyanúsított március 19-én hajnalban bemászott az ingatlan udvarára, majd bement az ott található melléképületbe. Átkutatta a helyiséget, ahonnan egy fúrógépet, egy akkumulátortöltőt, egy csavarhúzót, valamint nyolc henteskést tulajdonított el. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. A rendőrök a lopott tárgyakat lefoglalták és azokat visszaadták a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.